Meer grip op uw

bevrachtingen

bevrachtingen

Specialist in watertransport

FAVO Bevrachtingen is specialist in alle soorten watertransport. U kunt bij ons terecht voor zowel bulkladingen als constructie ladingen. Met een goede planning zorgen wij voor een vlekkeloze logistieke afhandeling. Natuurlijk zien wij erop toe dat de lading in goede staat op de plaats van bestemming aankomt. Lees verder als u meer wilt weten over de verschillende soorten bevrachtingen. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Wij luisteren naar uw wensen en spelen daar vlekkeloos op in.

FAVO bevrachtingen verzorgt dagelijks voor tientallen klanten en partners de losse bevrachtingen. Denk hierbij aan ladingen vanaf 200 ton tot 5500 ton. Door een breed aanbod van scheepsruimte in diverse scheepssoorten, kunnen wij garanderen dat er altijd een passend schip in de buurt is om uw lading te transporten. Mocht het toch per ongeluk een keer voorkomen dat alle schepen volgeboekt zijn, dan kunnen wij aanspraak doen op onze partners en hebben we 100+ diverse schepen voor u binnen handbereik.
Heeft u speciale wensen voor uw transport, zoals bijvoorbeeld overdekt vervoeren omdat het product niet nat mag worden, of zitten er speciale certificaten verbonden aan uw product? Geen probleem, wij luisteren naar uw wensen en spelen daar vlekkeloos op in.

Heeft u grotere tonnages te vervoeren over een langere periode? Kijk dan naar onze pagina transportovername.

De voordelen van bevrachting

Wist u dat binnenvaarttransport in veel gevallen kosten efficienter is dan wegtransport? Daarnaast is het ook nog eens minder milieubelastend en veroorzaakt het geen files. De kosten bij transport over water zijn laag, zeker wanneer er ook veel vervoerd wordt. Met onze vaste groep schepen kunnen wij ladingen van wel 600 tot 5000 ton vervoeren. Wanneer u kiest voor bevrachting via ons, kunt u rekenen op eerlijke en marktconforme tarieven. Wilt u meer weten over onze prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte. U ontvangt al binnen een uur een reactie van ons.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur ons een email of bel ons

Moet u snel een bevrachting geregeld hebben of opzoek naar een transportovername?

Terugkoppeling vanuit FAVO

Wij nemen contact met u omtrent uw aanvraag. We gaan samen kijken naar de specificaties en wensen.

Prijsopvraag bij de schippers

FAVO bevrachtingen staat voor eerlijke en transparante prijzen. Wij vragen de prijzen op bij de schippers en koppelen dit weer terug.

Vrijblijvende offerte met scherpe tarieven

U ontvang altijd binnen 24 uur een offerte opmaat. Zonder poespas, maar met duidelijke taal.

Neem contact met ons op

Wilt u FAVO bevrachtingen inschakelen voor het vervoeren van uw lading over water Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Neem dan contact met ons op. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar om te helpen. U kunt ons bellen via 06-57070166, mailen naar pim@favobevrachtingen.nl of een bericht achterlaten via het online contactformulier. U kunt hier ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de bevrachting.

Wat kunnen wij betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op!