Samenwerken?

Teamwork makes  the dream work! Wilt u lid worden van ons netwerk?

Onze klanten

Wij hebben al voor heel wat bedrijven en schippers mogen werken. Wij zijn trots om met deze bedrijven te mogen samen werken.

Met zekerheid ondernemen

Wij verbinden scheepseigenaren met verladers, zodat zij elkaar kunnen versterken. Samen kan je meer bereiken dan alleen. 

Bij de FAVO Bevrachtingen staan de leden centraal. Samen vormen we een groep van ondernemers met als doelstelling de marktpositie van de individuele ondernemer te versterken. Zekerheid voor de ondernemers bieden we door een brede contractportefeuille over een groot geografisch gebied. Zo bieden we je ook de vrijheid waar je wil varen.

24/7 Support

Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon en e-mail.

Eerlijke en marktconforme tarieven

Vraag direct een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen.

Laagdrempelige communicatie

Door onze platte organisatie en korte lijntjes met alle betrokkenen kunnen wij snel schakelen en heeft u snelle antwoorden.

Samen staan we sterk

Wanneer wij met u samenwerken, zorgen wij altijd voor een goede balans tussen de belangen van de verladers en de binnenvaartondernemers.

Veelzijdige vloot

Wij hebben een vaste groep schepen tot onze beschikking met een laadvermogen van 600 tot 5000 ton.

De voordelen

Varen voor FAVO Bevrachtingen betekent vrijheid! Iedere dag nemen wij onze leden werk uit handen door de beste oplossingen aan te dragen. De wachttijd voor laden en lossen, bijvoorbeeld, proberen wij waar mogelijk te verkorten en leegvaart te minimaliseren.

Aanmelden als schipper

Wat kunnen wij betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op!